About me

Julie van de Veen

Ik wilde altijd dit doen omdat ik altijd een strevende vocalist ben geweest. Mijn hoofdrente is in het vinden van een manier om tijd te besparen. Mijn persoonlijke hartstocht moet vinden stem-distorter-uit dat niet alleen het blikkengoed maar sommige grote dingen in uw leven en leven van mensen kan doen die van het afhangen. Ik heb ook een rente in het helpen van mensen uit slecht krijgen stem-distorter-uit (een proces dat weken van het werk vergt). Ik ben altijd gefascineerd met hoeveel stemmen die wij hebben gehad, en hoeveel verschillende manieren die zij hebben geklonken. Meer luistert u aan verschillende mensen, meer kunt u een beter inzicht in hen krijgen. Ik ben geen opgeleide stemacteur (aangezien u zou kunnen het weten), en ik ben geen beroeps in de technische aspecten van stem-sorteert, maar ik probeer altijd om manieren te vinden om te verbeteren hoe de dingen voor mijn cliënten werken.

Ik creeerde deze plaats omdat ik sommige vrienden heb dat levend in Nederland, en zij met behoefte aan een gemakkelijke, en eenvoudige, manier zijn om hun stemmen te vinden. Ik wil hen helpen de stemmen vinden die zij willen en als hen klinken.

Mijn Ebook, die wordt geroepen, „hoe te om een stem distorter op Ubuntu te installeren,“ kan hier worden gevonden. Gelieve te voelen vrij om de rest mijn website voor meer informatie en uiteinden voor u te doorbladeren. U kunt me op Skype hier, evenals per e-mail ook bereiken hier. Als u mijn blog nuttige of nuttige informatie voor u vindt, te geven gelieve het een aardig overzicht. U kunt me op Twitter en Google ook vinden. Dank voor langs het tegenhouden van en het hebben van een blik bij mijn blog. U kunt me per e-mail of op de Skype-praatjedoos contacteren.

Gelieve te controleren mijn recente post over hoe te om een Google Chrome-Stemonderzoek app dat op uw Venstersmachine te krijgen wordt geïnstalleerd. Het is een vrij nuttige manier om stemzoekresultaten op om het even welke computer met geïnstalleerd Chrome te vinden.

Mijn vader altijd vertelde waar me om aan mij te blijven. Hij was altijd een vriendelijke mens. Nu begeleiden zijn woorden me door deze zeer moeilijke tijden. Hij had het juiste idee.

Toen ik een tiener was werd ik gediagnostiseerd met een zeer zeldzame genetische ziekte genoemd Lissencephaly. Ik ben nu gediagnostiseerd en behandeld voor Lissencephaly ongeveer 5 jaar. Het is een voorwaarde die niet vaak in school wordt besproken, maar in mijn familie is het een zeer belangrijk stuk wie wij zijn. De voorwaarde is zo zeldzaam het kan zeer frustrerend zijn voor familie en vrienden omdat het nieuws zeer moeilijk is te krijgen. Maar als wetenschapper is het een grote vreugde om een nieuwe behandelingsdoorbraak te zien. Ik wil dit met u delen kerels! Ik ben een moeder van 6 en ik houd van al mijn verhalen met u te delen! Mijn naam is Nicole.

In 2016, werd ik geïnterviewd door ZDNet over het gebruiken van Voice over IP voor VOIP, en ik ben gelukkig om sommige van mijn ideeën met u te delen.

Ik heb verscheidene jaren bij het krijgen van een beter begrip gewerkt van wat de mensen willen en wat zij van IP vereisen. In mijn laatste artikel, beschreef ik hoe de stem over IP dan traditionele VoIP-systemen verschillend is. Terwijl ik sommige algemene opmerkingen heb, zou ik een extra punt willen maken. Terwijl ik zal concentreren me op hoe te om de meesten van VOIP te worden in het algemeen, er een andere belangrijke punten zijn in mening te houden wanneer het maken van een IP gebaseerde stem distorter. VoIP-de diensten neigen zeer eisend te zijn op gebruikers, met hoge bandbreedteeisen en lage latentieeisen. Dientengevolge, worden vele gebruikers gedwongen om met IP gebaseerde VoIP-diensten te verbinden en zijn gefrustreerd geen die het aan hun verwachtingen uitvoert. Sommige VoIP-diensten zijn zeer beperkt in hun steun voor veelvoudige gezamenlijke verbindingen.