contacteer mij

Julie van de Veen

Neem contact met mij op

Als u me wilt contacteren te missen gelieve uw kans niet. Dank u zeer:)

Wat is het verschil tussen VSTi en VST-plug-in?

VSTi is een open technologie en is een bibliotheek van VST-plug-in. Er zijn vele verschillende VST-stop-ins beschikbaar in VST-formaat. De meesten van hen zijn beschikbaar op één of andere manier in iTunes of VST-gastheer. Maar er is een extra formaat genoemd VSTi en het is kostenloos beschikbaar. Het VSTi-formaat wordt genoemd VST. U kunt meer informatie over het hier vinden. Er zijn vele voordelen aan VSTi in tegenstelling tot VST. Eerst en vooral is het zeer klein formaat en er is geen verlies in correcte kwaliteit. Ook, kunt u het VST-formaat als hulpformaat in uw audioprojecten gebruiken. Bijvoorbeeld kunt u een audiospoor met één of andere VST creëren. Dan kunt u het geluidsbestand met VST uitvoeren.

Het VSTiformaat is gewoonlijk een goede keus als u uw audioproject met een DAW zoals Maaimachine, Cubase of Sonar gebruikt.

Ik ben altijd beschikbaar voor vragen. Als u vindt om het even welke insecten en hen zou willen melden, voel vrij om een e-mail naar mijn blog te verzenden en ik zal proberen om hen zo spoedig mogelijk te bevestigen. Ik zou wat tijd kunnen nodig hebben om aan dergelijke e-mail te antwoorden die de webtoepassing met commentaren en nieuwspunten zo groot is. Als u denkt deed ik verkeerd iets of als u denkt zou ik één of andere nuttige eigenschap moeten toegevoegd hebben die niet hier wordt vermeld, gelieve me te vertellen en ik zal een nota van het maken. Ik zou ook over uw ervaring willen horen en hoe u mijn werk nuttig vindt! Ik ben open aan suggesties om deze software te verbeteren. Zo als u denkt is mijn werk nuttig, vertelt me. Tevreden, gebruik de verbinding aan de blog in de navigatiebalk om me te contacteren.

Onze openingstijden