Dus we testen

Julie van de Veen

U bent welkom om commentaren op onze blog te verlaten. Maar u bent niet welkom om eender welke persoonlijke informatie weg te geven of om eender welke informatie over ons te vragen.

Hoe kan iktoegang de blog?

De blog is toegankelijk door uw browser door hier te klikken. U kunt ook hier klikken om zich bij onze adressenlijst aan te sluiten en onze updates te ontvangen. U kunt ook registreren voor ons bulletin om onze blogupdates in uw brievenbus te ontvangen.

Als u aan onze blog zou willen intekenen kunt u hier klikken. U zult een e-mail van ons met instructies over hoe te in te tekenen ontvangen. Het bulletin zal blogupdates en belangrijke aankondigingen bevatten. U kunt op om het even welk ogenblik afmelden, en geen spam wordt ooit verzonden naar uw adres.

Ik wil meer informatie over om het even welke producten zien die ik heb gebruikt, wat hen van elkaar verschillend maakt, en hoe ik hen gebruik. Ik wil weten hoe de verschillende producten in het echt worden gebruikt.

Dank aan ons testlaboratorium, kunnen wij een objectieve test uitvoeren om te bewijzen dat elk product dat wij aanbieden voor de dichtbije taak geschikt is. Wij leiden ook onafhankelijke evaluaties die op een verscheidenheid van criteria die wij om van belang, zoals het gewicht, de grootte en de vorm van het apparaat achten te zijn worden gebaseerd, en manier die het in de hand voelt.

Als deel van ons testlaboratorium, hebben wij ook een lijst van producten uitgewerkt en wij bieden een vrije steekproef van elk aan. Wij behandelen helemaal opnieuw onze producten en leveren elke inspanning om ervoor te zorgen dat elke één van hen volledig bevredigend is. Onze producten komen in een verscheidenheid van kleuren en materialen. Wij hebben de optie om hen te verschepen allen van onze studio in Amsterdam, Duitsland. Wij zullen u een persoonlijke bevestiging e-mail verzenden zodra wij uw orde hebben ontvangen. Wij maken slechts één uitzondering aan dit beleid, dat is dat wij niet aan bepaalde landen zoals Argentinië, China, Hong Kong, IJsland, Maleisië, Saudi-Arabië, Singapore en de Oekraïne zullen verschepen, omdat deze landen zeer riskant voor product het vervalsen zijn aangewezen. Dit moet u en de veiligheid van de producten beschermen u van ons ontvangt.

Wij streven ook ernaar om onze overzichten objectief en betrouwbaar te maken door onze producten te testen en te vergelijken met de hoogste stemmen beschikbaar aan een grote prijs.

Alle overzichten zijn gebaseerd op de resultaten van de test en zonder garantie of waarborg van enige soort verstrekt, uitdrukkelijk of verstrekt.

Wij eisen, noch keuren geen verantwoordelijkheid, voor de nauwkeurigheid van de getoonde informatie en/of de inhoud op deze plaats goed.

Als u om het even welke problemen hebt, te gebruiken de vragen, of de klachten betreffende deze plaats, gelieve ons Contactpersoonformulier. Als u wilt uit bereiken, zouden wij gelukkig zijn om, u productsteekproeven, of een vrij exemplaar van vrije audio-CD te helpen evenal te verzenden, of een vergadering te beleggen van aangezicht tot aangezicht of telefoon. Als u ons wilt helpen blijven u de beste inhoud over onze favoriete apparaten en producten brengen, te verlaten gelieve een overzicht.

Wij werken met andere software die poogt de problemen op te lossen u onder ogen ziet. Ons doel is u te helpen de perfecte software voor uw behoeften vinden en wij voegen constant nieuwe eigenschappen en verbeteringen toe. Dit is een project dat wij omdat wij zijn begonnen van mening waren dat de meeste alternatieven geen adequate oplossing hadden. Het is een gemeenschap gedreven project en wij hebben nooit voor het geladen.

U kunt ons met uw stem distorter behoeften helpen. Uw koppel terug en voer is belangrijk voor ons in, en wij hopen u uw stem distorter ervaring zult delen. Als u reeds geen lid van de het Projectgemeenschap van Stemdistorter bent, registreer hier uw rente. Als u een product gebruikt dat niet inbegrepen in deze categorie is, bent u zeer waarschijnlijk een producteigenaar, zo controle uit de lijst van onze geadviseerde producten. Dit is een lopend project, en als er een nieuw product is u houdt van, die u denkt voor de stem distorter gemeenschap, ons laten het weten goed zullen zijn en wij kunnen nadenken toevoegend het aan de lijst. Als u aan de gemeenschap nieuw bent, hebben wij ook een overzicht van al onze producteigenschappen.

Meer kunnen wij doen de hoeveelheid tijd en frustratie verminderen die het voor mensen vergt om een betere stem distorter voor hun behoeften te vinden en te begrijpen beter. Als u uw favoriete stem distorter aan de lijst zou willen toevoegen, kunt u dit doen door een commentaar aan deze blogpost toe te voegen. Wij houden van horend over uw ervaring met onze producten, zodat voelen vrij om ons te vertellen wat u in de commentaren denkt!

Om het voor u gemakkelijk te maken, hebben wij beste distorters door hun categorieën georganiseerd, die het volledigst kijkt wij kan bij de producten is geven u van het meest houdt. Wij hopen u van gelezen zult genieten en over de verschillende soorten stem distorter wij aanbiedt zult leren.

Zo waarom zijn wat goed van hen terwijl anderen groot zijn? Wij hebben geprobeerd om een paar kwaliteiten te vinden die de producten onderscheiden, zodat u beste voor u en voor uw behoeften kunt gemakkelijk identificeren.